Powered By Blogger

onsdag 1 juni 2011

Konfirmationen över














I söndags hade vi ju d konfirmation för Erik. Det hela började med på fredagen då vi hämtade ut kläderna till Erik och köpte present. Sen mötte vi upp Ahmed, Mikael och Eva vid Lidl och handlade det vi skulle där. Sen tog vi en promenad in till stan för att möta upp Erik som skulle få en present till av mig, en tatuering. Blev jättefin, bildbevis kommer!
Så fick vi fortsätta ut mot Maxi och handla innan vi kom hem. Jag passade på att köpa hem blommor med som jag planterade i mina lådor på kvällen. På lördagen åkte Ahmed, Simon och jag ner till stan och gick lite på tolvskillingsmarknaden.
På kvällen åkte vi bort med lite mat och annat till församlingshemmet, vi passade på att förbereda lite med.
Söndagen började tidigt då Erik ändå skulle vara i kyrkan innan kl 9.00 för dom skulle fotas. Själva konfirmationen gick jättebra var så vackert!
I församlingshemmet gick det med bra!! Bästa presenten blev från farfar som tyvärr inte kunde närvara då han blivit helt blind nu, vilket Erik är mycket ledsen över! Den sämsta presenten ja det är så man skäms...men den kom från hans egna pappa...50kr...ja ni läser rätt...50kr...

1 kommentar: